Объявления Кривой Рог -
Вы находитесь: Кривой Рог » Разное » Камера шокової заморозки: Київ вибирає тільки краще!
4-07-2018, 15:22, просмотров: 25, Раздел: Разное    

Головним завданням підприємств харчової промисловості стає не тільки виробництва високоякісних продуктів харчування, а й їх дбайливе зберігання. Щоб забезпечити товарний вигляд продукції, зберегти її цінні якості, виключити псування, використовується якісна камера шокової заморозки http://nordes.com.ua/?tr=kamera-shokovoq-zamorozki замовляє таку продукцію тільки в компанії «Нордес».



Камера шокової заморозки: Київ вибирає тільки краще!

Особливості та гідності шокової заморозки


Винахід холодильного обладнання позитивно позначилося не тільки на побутовій сфері. Використовувати такі пристрої стали також виробничі компанії, які працюють з пластмасами і технічними рідинами. Однак камера шокової заморозки - це продукція, яка активно застосовується в харчовій промисловості і на підприємствах торгівлі. Це пристрій, який дозволяє практично миттєво заморозити продукти, напівфабрикати, сировину зі збереженням оптимальних якостей і параметрів зберігається. Саме камера шокової заморозки здатна:

  • Виключити псування продуктів.

  • Зберігати їжу, сировину, напівфабрикати досить тривалий час.

  • Зберігати зовнішній вигляд, смакові якості і аромат продукції.

  • Не допустити структурні зміни.

  • Зберегти до 95-98% всіх цінних і поживних речовин, особливо в ягодах, фруктах, овочах.

  • Зберегти пружність, цілісність клітин.


Саме миттєва заморозка за якістю зберігання перевершує будь-які інші методи, а також успішно замінює процес консервування. Навіть при тривалому зберіганні товар не втрачає своїх цінних якостей. Метод використовується також, коли необхідно забезпечити нешкідливу заморозку товарів, які після відтавання не втратять товарний вигляд і цінні властивості.



Камера шокової заморозки: Київ вибирає тільки краще!

Сфера використання


Компанія успішно співпрацює з різними підприємствами, яким необхідно забезпечити відмінні умови для зберігання будь-яких продуктів харчування, а також інших товарів, матеріалів, сировини. Часто застосовують шафа для забезпечення схоронності літніх овочів, фруктів, ягід, коренеплодів, плодів та ін. Покупцями такої техніки стають такі компанії:

  • Ресторани та кафе.

  • Виробничі цехи, в тому числі і ті, які займаються заготівлею м'яса, риби, напівфабрикатів.

  • Підприємства торгівлі.

  • Магазини та супермаркети.

  • Логістичні центри, які зайняті зберіганням і перевезенням товарів харчової промисловості.


Всього кілька хвилин буде потрібно на те, щоб покладений в шафу товар був заморожений. Його зовнішній вигляд залишається недоторканим, а сама продукція не втрачає своєї привабливості і особливості.

 (голосов: 1)
Добавил: Andrey
Другие новости по теме:
Оставлено комментариев: 0
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
?>
© 2018 Информационный портал Obyavka.org.ua
Кривой Рог новости
Яндекс.Метрика